18 Юни 2012
54218
Не консумирайте транс мазнини
Жълтъкът ни предпазва от рак
Зелето съдържа сулфорафан
Консумирайте зеленолистни зеленчуци
Боровинки, къпини и малини са много полезни
Мазна риба
Пийте поне веднъж дневно зелен чай
Яжте повече плодове и зеленчуци
Спрете цигарите и алкохола
Жълтъкът ни предпазва от рак
Въпреки че от доста години експертите не препоръчват консумацията на яйчен жълтък, поради високото му съдържание на холестерол, едно изследване от 2009 г. показва, че той притежава антиканцерогенни качества. Жълтъкът ни предпазва от рак, поради високото си съдържание на холин - вещество, свързано с намален риск от заболяване на рак на гърдата.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари