18 Юни 2012
54066
Не консумирайте транс мазнини
Жълтъкът ни предпазва от рак
Зелето съдържа сулфорафан
Консумирайте зеленолистни зеленчуци
Боровинки, къпини и малини са много полезни
Мазна риба
Пийте поне веднъж дневно зелен чай
Яжте повече плодове и зеленчуци
Спрете цигарите и алкохола
Яжте повече плодове и зеленчуци
Едно ново 14 годишно научно изследване показва, че хората, консумиращи ежедневно на всяко хранене сурови плодове и зеленчци имат с цели 70% по-нисък шанс да заболеят от рак на храносмилателната система.
Още от "Здравни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари