Кои са полезните вещества в мушмулата
Как да съхраняваме мушмулата
Полезни свойства на мушмулата
Рецепта от изтока за белите дробове от мушмули
Как да си направим мармалад от мушмули
За какво се използват мушмулите в кулинарията
За какво се използват мушмулите в кулинарията
Най-добре е да хапвате мушмули в прясно и омекнало състояние. Но освен това тези мъхести есенни плодове са популярни у нас за приготвянето на мармалади, конфитюри, сладка, пестили, компоти сокове. Често се употребяват и в плодови торти и сладкиши. Интересно е да се знае, че от семената се приготвя заместител на кафето. Ако разполагате с по-големи количества мушмули може да ги изсушите на слънце или пък да ги консервирате.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари