Кои са полезните вещества в мушмулата
Как да съхраняваме мушмулата
Полезни свойства на мушмулата
Рецепта от изтока за белите дробове от мушмули
Как да си направим мармалад от мушмули
За какво се използват мушмулите в кулинарията
Как да си направим мармалад от мушмули
мушмули - 3 кг омекнали
захар - 1 кг
карамфил – няколко зрънца
канела – 1 пръчка
Начин на приготвяне:
Сварете почистените плодове в малко вода, което ще ги направи още по-меки и ги претрийте през сито или гевгир. Изхвърлете семената и кожичките, а кашата сложете да се вари заедно с карамфила и канелата за около 5 минути. Добавете захарта и бъркайте, докато се сгъсти. Отстранете канелата и разсипете мармалада от мушмули в затоплени бурканчета, които се затварят веднага.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари