13 Май 2012
182231
Какво е филетиране
Какво е сотиране
Какво е поширане
Колко вида е мариноването
Какво представлява канапе
Какво е застройка
Каква представлява дресинга
Какво означава дегласиране
Какво представлява винегрет
Какво представлява варенето на пара
Какво представлява бланширането
Какво означава барбекю
Какво означава барбекю
Барбекю - скара, върху която се пекат риба, месо или зеленчуци чрез отделяната топлина от дървени въглища. Желателно е предназначените за печене на барбекю продукти да се мариноват предварително. Достатъчно е да има ароматни подправки, вид киселина и алкохолни напитки - вино, коняк и др. Маринованите меса или зеленчуци след изпичане не се гарнират със сос, защото има опасност от неподходящо съчетание на вкусове.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари