13 Май 2012
182198
Какво е филетиране
Какво е сотиране
Какво е поширане
Колко вида е мариноването
Какво представлява канапе
Какво е застройка
Каква представлява дресинга
Какво означава дегласиране
Какво представлява винегрет
Какво представлява варенето на пара
Какво представлява бланширането
Какво означава барбекю
Колко вида е мариноването
Мариноване - кулинарна обработка, с която се цели продуктите да се омекотят и ароматизират. Има два вида мариноване - сухо и мокро.
• Сухо мариноване - продуктите за мариноване се поръсват с подправки и се оставят да престоят в тях.
• Мокро мариноване - продуктите се поставят в маринатата и престояват в нея от 30 минути до 24 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари