9 Юли 2012
354282
Ориз и моркови с къри
Печени лукчета с ориз
Пилешки бутчета с ориз
Ориз с царевица
Лимонов ориз
Кюфтета от ориз
Мусака с ориз и зеленчуци
Ориз на тиган
Див ориз с гъби и грах
Лимонов ориз
50 г меко краве масло
настъргана кора от 1 лимон
2 с. л. лимонов сок
250 г ориз басмати
връзка магданоз
• Маслото се смесва с настърганата кора и сокът от лимона.
• Магданозът се нарязва на дребно.
• В тенджера се сипва 500 мл вода и се прибавя оризът.
• Посолява се и се довежда до кипване.
• Тенджерата се похлупва и оризът се вари на тих огън около 20 минути или до готовност.
• Подправя се с лимоновото масло и магданоз.
• Лимоновият ориз се разбърква и се поднася.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари