Лесни ястия с ориз

вход през zajenata.bg
354282

Лимонов ориз

50 г меко краве масло
настъргана кора от 1 лимон
2 с. л. лимонов сок
250 г ориз басмати
връзка магданоз

• Маслото се смесва с настърганата кора и сокът от лимона.
• Магданозът се нарязва на дребно.
• В тенджера се сипва 500 мл вода и се прибавя оризът.
• Посолява се и се довежда до кипване.
• Тенджерата се похлупва и оризът се вари на тих огън около 20 минути или до готовност.
• Подправя се с лимоновото масло и магданоз.
• Лимоновият ориз се разбърква и се поднася.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft