2 Август 2012
351604
Домати с ориз
Пълнени червени домати
Печени домати с моцарела и риган
Пълнени домати с авокадо чесън и кашкавал
Вкусни домати с картофи и кашкавал
Печени домати със зехтин
Пилешки бутчета с домати
Пълнени домати с ориз и мента
Мариновани домати
Филе от риба с домати
Паста със сметана и домати
Мариновани домати
Продукти:
МАРИНАТА
50 мл зехтин
2 с. л. оцет
1/2 с. л. течен мед
1/2 ч. л. сух риган или джоджен
или пресни по 50 мл
или нарязан на филийки
или люта чушка чили
сол
смлян черен пипер
2-3 скилидки пресован чесън
5 - 6 домата
Приготвяне:
• Доматите се нарязват на кръгчета.
• Нареждат се в чинията.
• Всички съставки за маринатата се разбъркват добре.
• Нарязаните домати се заливат с маринатата.
• Отгоре чинията се покрива с капак или фолио.
• Поставя се в хладилник минимум за час.
• Маринованите домати се поднасят като предястие или салата.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари