Вкусни рецепти с домати

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Печени домати със зехтин
351628

Печени домати със зехтин

Продукти:

12 домати
295 мл сос Уорчестър
8 с. л. зехтин
млян черен пипер
1 с. л. суха горчица
сол със стрита целина
Приготвяне:

• Фурната се загрява на 230 С.
• Доматите се измиват и подсушават.
• Нарязват се на половинки.
• Нареждат се в огнеупорна тава с отрязаната част нагоре.
• Отгоре се поливат със сос Уорчестър, след което със зехтин.
• Накрая се поръсват с черен пипер и сол с целина.
• Доматите се пекат 12-15 минути до омекване.
• На всеки 4 минути доматите се мажат с отделения сок в тавата.
• След изпичането, печените домати се поръсват със сол с целина.
• Разпределят по индивидуални чинии и се поднасят.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft