2 Август 2012
351628
Домати с ориз
Пълнени червени домати
Печени домати с моцарела и риган
Пълнени домати с авокадо чесън и кашкавал
Вкусни домати с картофи и кашкавал
Печени домати със зехтин
Пилешки бутчета с домати
Пълнени домати с ориз и мента
Мариновани домати
Филе от риба с домати
Паста със сметана и домати
Печени домати със зехтин
Продукти:
12 домати
295 мл сос Уорчестър
8 с. л. зехтин
млян черен пипер
1 с. л. суха горчица
сол със стрита целина
Приготвяне:
• Фурната се загрява на 230 С.
• Доматите се измиват и подсушават.
• Нарязват се на половинки.
• Нареждат се в огнеупорна тава с отрязаната част нагоре.
• Отгоре се поливат със сос Уорчестър, след което със зехтин.
• Накрая се поръсват с черен пипер и сол с целина.
• Доматите се пекат 12-15 минути до омекване.
• На всеки 4 минути доматите се мажат с отделения сок в тавата.
• След изпичането, печените домати се поръсват със сол с целина.
• Разпределят по индивидуални чинии и се поднасят.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари