Ястия с млечен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Млечен сос с кашкавал и картофи
103133

Млечен сос с кашкавал и картофи

1 буркан (830 г) стерилизирани картофи, 75 г краве масло, 3 супени лъжици брашно, 2 чаени чаши прясно мляко, 50 г кашкавал, 1/2 връзка копър и сол на вкус.

 От запърженото в маслото брашно, течността от буркана и прясното мляко се приготвя сос, към който, след като заври, се прибавят картофите, дребно нарязаният, копър и сол. Ястието се вари не повече от 5 минути. Поднася се поръсено с настъргания кашкавал.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft