Пилешко, или агнешко с млечен сос
Картофи с млечен сос
Тиквички с млечен сос на фурна
Риба с млечен сос
Салата с млечен сос
Крокети с млечен сос
Как се прави млечен сос
Млечен сос с кашкавал и картофи
Пиле фрикасе
Сос бешамел
Млечен сос с кашкавал и картофи
1 буркан (830 г) стерилизирани картофи, 75 г краве масло, 3 супени лъжици брашно, 2 чаени чаши прясно мляко, 50 г кашкавал, 1/2 връзка копър и сол на вкус.
От запърженото в маслото брашно, течността от буркана и прясното мляко се приготвя сос, към който, след като заври, се прибавят картофите, дребно нарязаният, копър и сол. Ястието се вари не повече от 5 минути. Поднася се поръсено с настъргания кашкавал.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари