22 Февруари 2013
320801
Тутманик с прясно и кисело мляко
Тутманик с плънка от круши
Средногорски тутманик
Хасковски тутманик
Тутманик със сирене и свинска мас
Дупнишки тутманик
Овчарски тутманик
Тутманик от Придоп
Овчарски тутманик
500 г брашно
4 яйца
200 мл растително масло
200 г натрошено сирене
200 г кисело мляко
1 чаена лъжичка сода бикарбонат.
Разбиват се трите яйца и към тях се прибавят млякото, в което е разтворена содата, мазнината, сиренето и брашното. Полученото средно твърдо тесто се разстила в намазана с масло тавичка, намазва се с разбитото яйце и се пече в умерена фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари