Пармезан - най известното твърдо италианско сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
От какво се произвежда пармезан
49782

От какво се произвежда пармезан

Традиционно Пармезан се произвежда от непастьоризирано краве мляко, като се смесват 2 вида млека – от вечерния млеконадой, предварително обезмаслено и от сутрешното доене, което се добавя напълно натурално. Уникалният аромат на Пармезана рядко може да се сбърка, има сладък и леко плодов привкус, като се усещат и нюанс на стафиди и ананас.

1 2 3 4 5
6
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft