7 Февруари 2012
302735
Реване
Парфе
Ванилови кифлички с локум
Дамски каприз
Мекици
Руло
Фунийки
Какаов салам
Ореховки
Течен шоколад
Парфе
Порции: 16
Необходими продукти:
400 г. за квасена сметана
1 пак. сладолед на прах (ягодов,шоколадов,ванилов)
200-300 г. прясно мляко
1 бр. готов блат
3 пак. желатин
150 г захар
Начин на приготвяне:
Сметаната се разбива с миксер със захарта. Сладоледа се приготвя според упътването.Желатина се слага в 1 ч.ч. вода, като набъбне се слага на водна баня да се разтопи без да завира. Двете сметани се смесват леко. Поизстиналия желатин се изсипва в сместа и се разбърква хубаво. Във форма се поставя първо блата отгоре се изсипва сместа . Вътре може да сложите парченца от банани или от ананас, или някакъв друг плод. Поставяте го хладилника да се стегне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари