7 Февруари 2012
302735
Реване
Парфе
Ванилови кифлички с локум
Дамски каприз
Мекици
Руло
Фунийки
Какаов салам
Ореховки
Течен шоколад
Течен шоколад
Необходими продукти:
500г. сухо мляко
6 с.л. какао
400г. захар
125г. масло
2 ванилии
1 щипка лимонена киселина
250г. вода
Начин на приготвяне:
Водата и захарта се стопяват на слаб огън, добавя се маслото и се маха от огъня. Млякото и какаото се добавят като се пресяват през сито. Бърка се и се добавя ванилията и лимонената к-на.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари