Рецепти за любими Десерти

вход през zajenata.bg
302735
Течен шоколад

Течен шоколад

Необходими продукти:

500г. сухо мляко
6 с.л. какао
400г. захар
125г. масло
2 ванилии
1 щипка лимонена киселина
250г. вода
Начин на приготвяне:

Водата и захарта се стопяват на слаб огън, добавя се маслото и се маха от огъня. Млякото и какаото се добавят като се пресяват през сито. Бърка се и се добавя ванилията и лимонената к-на.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft