7 Февруари 2012
302750
Реване
Парфе
Ванилови кифлички с локум
Дамски каприз
Мекици
Руло
Фунийки
Какаов салам
Ореховки
Течен шоколад
Реване
Порции: 8
Необходими продукти:
7 яйца
7 с.л. захар
7 с.л. брашно
2 ванилии
1 ч.ч. захар за сиропа
1 с.л. сок от лимон
Начин на приготвяне:
Жълтъците се разбиват на пяна, постепенно добавяме брашното, като бъркаме леко добавяме и разбитите на сняг белтъци. Изсипваме в на мазнена тавичка или форма за торта, сместа и печем до порозовяване. Оставяме да изстине. В съд изсипваме 2 ч.ч. вода и 1 ч.ч. захар, оставяме да ври 2-3 мин. на котлона, добавяме и лимоновия сок. Сиропа не трябва да е горещ, когато сиропираме реването.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари