Рецепти за любими Десерти

вход през zajenata.bg
302750

Реване

Порции: 8
Необходими продукти:

7 яйца
7 с.л. захар
7 с.л. брашно
2 ванилии
1 ч.ч. захар за сиропа
1 с.л. сок от лимон
Начин на приготвяне:

Жълтъците се разбиват на пяна, постепенно добавяме брашното, като бъркаме леко добавяме и разбитите на сняг белтъци. Изсипваме в на мазнена тавичка или форма за торта, сместа и печем до порозовяване. Оставяме да изстине. В съд изсипваме 2 ч.ч. вода и 1 ч.ч. захар, оставяме да ври 2-3 мин. на котлона, добавяме и лимоновия сок. Сиропа не трябва да е горещ, когато сиропираме реването. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft