Пай с извара и кисело-сладки ябълки
Огретен с извара
Пита с извара от Тюрингия
Пай с извара
Запеканка с извара
Сладкиш с извара и плодове
Сладкиш с извара и ябълки
Сладкиш с праскови и извара
Сладкиш с мед и извара
Сладкиш с извара и ябълки
2 ч.ч. брашно
125 г маргарин
1 ч.ч. захар
10 г бакпулвер
За плънката:
2 бр. яйца
400 г извара
1/2 ч.ч. захар
100 г сметана
3 бр. големи ябълки
Начин на приготвяне
Брашното се смесва със захарта и бакпулвера, добавя се маргаринът и всичко се разбърква. Получава се тесто на трохи. Яйцата се разбиват със захарта, добавят се сметаната и изварата. Върху хартия за печене, намазана с масло се разпределя повече от половината тесто, като внимателно се изравнява. Ябълките се нарязват на парчета и се подреждат отгоре. Върху тях се излива плънката и най-отгоре се сипва останалата част от тестото. Пече се на 180С градуса, около 45 минути. След като изстине, сладкишът се нарязва на парчета.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари