19 Март 2012
281138
Когато става дума за разновидности хляб, магазинната мрежа има с какво да ви впечатли.
Зашеметяващо разнообразие от видове хляб по грамаж, състав, цвят и технология на производство, включително смятаните за по-здравословни черни, пълнозърнести видове - със семена или без, билки, подправки, ядки и дори зеленчуци.
Ако наистина държите да ядете пресен и качествен хляб, има начин да избегнете често неупоменаваната в етикета на производителя смес от консерванти, оцветители и друга химия.
Просто като си замесите и изпечете хляба сами. Не, не посягайте към добрата стара фурнаджийска лопата.
Новият начин се нарича домашна хлебопекарна.
Малко по-голяма от фритюрник, нейната работа е да се грижи за насъщния ви.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари