14 Октомври 2012
305550
Тиквеник рецепта с готови кори
Тиквеник с канела
Сиропиран тиквеник с готови кори
Вкусен навит тиквеник
Тиквеник с готови кори и глазура
Бърза рецепта за тиквеник
Яйчен тиквеник
Тиквеник с точени кори
Лесен тиквеник
Тиквеник с канела
пакет готови кори
маргарин
600 г тиква
150 г захар
1 ч.л. канела
50 г орехови ядки
Намазва се с нож тавата с маргарин, все едно е филия. Прави се смес от продуктите за плънката, като тиквата е настъргана, а орехите нарязани на дребно. На една кора се маже маргарин пак като на филия и се наръсва от плънката. Кората се навива по дължина, по-рехаво за да може да диша. Втора кора се маже с маргарин и се наръсва от сместа, но се навива около първата. Следващите кори се правят по същия начин. Обикновено корите в пакета са 14, затова се получават 7 рула и се слагат навити в кръгла тава. Запича се леко за 10 минути, след което се намазва пак с маргарин. Пече се около 15-20 минути в умерена фурна (200-250 С).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари