10 Февруари 2013
164895
Тирамису с бишкоти и ликьор
Тирамису с бисквити
Тирамису сладолед и кафе
Тирамису рецепта
Тирамису с коняк
Тирамису с бишкоти и яйчен ликьор
Тирамису с шоколад и маскарпоне
Тирамису с бишкоти и сладолед
Тирамису рецепта
бишкоти - 1 голям пакет
маскарпоне - 250 г
вода - няколко с.л.
пудра захар - на око
шоколад - до пълно покритие на тортата
ананас - по желание
сметана - бита
Маскарпонето се разбива с миксер с водата и пудрата захар.
Бишкотите се накисват в сместа. Нареждат се по следния начин в подходяща тава: бишкоти, смес и сметана до запълване на тавата.
Накрая Бисквитена торта с бишкоти се поръсва с настърган/натрошен шоколад и се поднася с резени ананас от консерва по желание.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари