24 Април 2012
1554892
Баварски крем-нова рецепта
Рецепта Баварски крем
Баварски крем
Рецепта за Баварски крем - II вид
Торта с баварски крем
Бишкотена торта с Баварски крем
Понички Бисмарк с баварски крем
Торта с баварски крем
6 бр. яйца
2 ч.ч. брашно
2 ч.ч. захар
6 с.л. олио
2 ванилии
щипка бакпулвер
1 с.л. какао
За крема:
500 мл прясно мляко
1 ч.ч. захар
6 бр. яйца
10 г желатин
200 г сметана
1 ванилия
Блатове: Белтъците се разбиват със захарта на сняг, прибавят се другите съставки. Изпичат се два блата от сместа на слаба фурна.
Крем: Жълтъците се разбиват със захарта до побеляване и се прибавят към затопленото мляко. Загрява се на водна баня при непрекъснато бъркане около 10 минути. Охлажда се и се прибавят разбитите на сняг белтъци, затопления желатин (предварително накиснат в малко вода), разбитата сметана и ванилията. Блатовете може да се сиропират, а украсата е според случая.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари