Как да направим Баварски крем

вход през zajenata.bg
1554892

Торта с баварски крем

6 бр. яйца
2 ч.ч. брашно
2 ч.ч. захар
6 с.л. олио
2 ванилии
щипка бакпулвер
1 с.л. какао
За крема:
500 мл прясно мляко
1 ч.ч. захар
6 бр. яйца
10 г желатин
200 г сметана
1 ванилия

Блатове: Белтъците се разбиват със захарта на сняг, прибавят се другите съставки. Изпичат се два блата от сместа на слаба фурна.
Крем: Жълтъците се разбиват със захарта до побеляване и се прибавят към затопленото мляко. Загрява се на водна баня при непрекъснато бъркане около 10 минути. Охлажда се и се прибавят разбитите на сняг белтъци, затопления желатин (предварително накиснат в малко вода), разбитата сметана и ванилията. Блатовете може да се сиропират, а украсата е според случая. 

1 2 3 4
5
6 7
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft