Червена леща рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Червена леща с кренвирши
359437

Червена леща с кренвирши

праз - 2 средни стръка
чесън - 3 - 4 скилидки
моркови - 1 настърган
червена леща - 2 ч.ч.
картофи - 3 - 4 броя
кренвирши - 3 - 4 броя пилешки
олио - 80 мл
червен пипер - 2 шипки
черен пипер - на вкус
къри - 1 к.л.
чубрица - по желание

Загрейте мазнината в тенджера. Запържете скълцания праз и настъргания морков, след което добавете наситнения чесън и нарязаните на парченца кренвирши.

Бъркайте, докато се запържат и добавете обелените и нарязани на кубчета картофи. Объркайте отново и долейте вода. Прибавете лещата и оставете да се вари, докато картофите и лещата омекнат.

При нужда доливайте още топла вода, като количеството на течността на ястието е по ваше желание. Накрая овкусете с всички подправки и снемете от котлона. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft