Червена леща рецепти

вход през zajenata.bg
359437

Ястие с червена леща

1 и 1/2ч.ч червна леща
2-3 домата
200-300г заквасена сметана
1глава лук
къри
сол
черен пипер
други подправки на вкус
олио
Лука се запържва в съвсем малко олио и за кратко, добавя се лещата и се залива с 1л-1.5л вряла вода,прибавят се нарязаните на дребно домати и след 2-3мин. се добавя сметаната.Оставя се колкото сметаната да се повтечни и се добавят подправките.Лещата трябва да е сравнително разварена,но не на каша.
Сервира се както топло така и изстудено може да се гарнира с пресни подправки. 

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft