27 Януари 2013
359437
Ястие с червена леща
Кюфтета от червена леща
Крем супа от червена леща
Червена леща с праз
Бърза супа с червена леща
Турска супа с червена леща
Червена леща с кренвирши
Крем супа от червена леща
Червена леща с праз
2 стръка праз (бялата част)
250 мл пилешки бульон
100 гр червена леща
1 с.л. масло
5 с.л. сметана
2 с.л. горчица
1/2 връзка магданоз, наситнена
сол и пипер
малко лимонов сок
малко захар
Празът измивате, подсушавате и нарязвате на шайби. Задушавате в маслото. Заливате с пилешкия бульон и задушавате още 5 минути, като покривате с капак.
Лещата пъхате при праза и задушавате за около 1 минута. Прибавяте сметаната и горчицата. Овкусявате с черния пипер, солта, малко лимон и малко захар. Добавяте магданоза и разбърквате веднъж.
Сервирате.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари