4 Май 2012
155613
Шоколадово руло със сметана и плодове
Шоколадов пудинг
Шоколадов сладкиш с бадеми
Шоколадов какс с глазура
Шоколадов пастет
Шоколадов сладкиш с крем
Сладкиш с шоколадова глазура и какао
Сладкиш с шоколад и орехи
Лесна шоколадова торта
Шоколадова торта със сметана
Шоколадов какс с глазура
За блата: 100 г краве масло, 2 яйца, 180 г пудра захар, 200 мл прясно мляко, 360 г брашно, 40 г какао, 1 прах бакпулвер, 1 прах ванилия. За глазурата: 100 г шоколад, 25 г краве масло, 1 супена лъжица прясно мляко.
На блата: Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се малко мляко, 1 жълтък, малко брашно с бакпулвера и пак мляко, жълтък, брашно и накрая разбитите на сняг белтъци. Всичко се разбърква и се изсипвав кексова форма, намазана с масло и посипана с брашно. Пече се в умерена фурна. На глазурата: Шоколадът, кравето масло и млякото леко се затоплят и се залива изпеченият кекс.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари