16 Април 2012
347209
Задушени зеленчуци ПОНЕДЕЛНИК
Пълнени запечени картофи ПОНЕДЕЛНИК
Адана кебап ВТОРНИК
Пилешки хапки в тиган със сметана ВТОРНИК
Кайма в тиган СРЯДА
Пилешки дробчета с яйца на тиган СРЯДА
Зеленчуци на тиган скара ЧЕТВЪРТЪК
Боб с луканка на тиган ЧЕТВЪРТЪК
Прясно зеле с колбас на фурна ПЕТЪК
Картофи с бекон и сметана ПЕТЪК
Боб с луканка на тиган ЧЕТВЪРТЪК
400 г сварен едър боб
200 г луканка
1 глава лук
2 бр. сухи чушки
1 с.л. доматено пюре
1 кубче телешки бульон
30 г масло, 4 с.л. олио
1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. чубрица, 1/2 ч.л. кимион, сол
1 ч.л. джоджен, 1 ч.л. девесил
В загрято олио се запържва ситно нарязания лук. Прибавят се нарязаните сухи чушки, брашното, червения пипер и доматеното пюре. Разбърква се и се налива топла вода. Връща се тигана на котлона, посолява се, добавят се кубчето бульона, кимиона, джоджена, чубрицата, девесила и боба. Запържва се нарязаната луканка в кравето масло, добавя се при боба. Сервира се топло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари