Какво да сготвим набързо за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Боб с луканка на тиган ЧЕТВЪРТЪК
347209

Боб с луканка на тиган ЧЕТВЪРТЪК

400 г сварен едър боб
200 г луканка
1 глава лук
2 бр. сухи чушки
1 с.л. доматено пюре
1 кубче телешки бульон
30 г масло, 4 с.л. олио
1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. чубрица, 1/2 ч.л. кимион, сол
1 ч.л. джоджен, 1 ч.л. девесил

В загрято олио се запържва ситно нарязания лук. Прибавят се нарязаните сухи чушки, брашното, червения пипер и доматеното пюре. Разбърква се и се налива топла вода. Връща се тигана на котлона, посолява се, добавят се кубчето бульона, кимиона, джоджена, чубрицата, девесила и боба. Запържва се нарязаната луканка в кравето масло, добавя се при боба. Сервира се топло.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft