16 Април 2012
347194
Задушени зеленчуци ПОНЕДЕЛНИК
Пълнени запечени картофи ПОНЕДЕЛНИК
Адана кебап ВТОРНИК
Пилешки хапки в тиган със сметана ВТОРНИК
Кайма в тиган СРЯДА
Пилешки дробчета с яйца на тиган СРЯДА
Зеленчуци на тиган скара ЧЕТВЪРТЪК
Боб с луканка на тиган ЧЕТВЪРТЪК
Прясно зеле с колбас на фурна ПЕТЪК
Картофи с бекон и сметана ПЕТЪК
Картофи с бекон и сметана ПЕТЪК
1 кг картофи
250 г пушен бекон
250 г сметана за готвене
1 глава лук
2 бр. домати
сол
черен пипер
подправка Пикантина или друга подправка по избор
кашкавал
маргарин
Картофите се нарязват на шайби и се сваряват в подсолена вода в микровълнова фурна или на котлон. Беконът и доматите се нарязват на дребни кубчета, а лукът - на кръгчета. В намазнена с маргарин или масло йенска тенджерка се редят ред от сварените картофи, после се слага половината от бекона и доматите, поръсва се с подправките и отново картофи и останалите бекон и домати. Отгоре се нареждат филийките лук залива се със сметаната и се поръсва с настърган кашкавал. Запича се във фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари