Бъдни вечер традиция и трапеза

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Бъдни вечер десерт - Бърза тиква
577731

Бъдни вечер десерт - Бърза тиква

Коледа и Бъдни вечер в много краища на България се пече и тиква. От нея става невероятен десрт, който свен всичко останало е и много полезен за хората със стегнат стомах.

Необходими продукти

тиква кестенка около 2 килограма
1 1/2 чаена чаша пудра захар

Приготовление

Срежете тиквата на две половини. Почистете я от семките и влакнестата част и я сложете в тава.

Печете в умерена фурна и не отваряйте, докато не стане готова.
След като тиквата се изпече, трябва да я поръсите със захар.

Ако я сервирате топла, можете да я поръсите с кристална захар. Но ако я сервирате студена, непременно трябва да използвате пудра захар.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
14
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft