6 Декември 2011
577716
Тиквеник за Бъдни вечер
Пълнени чушки със стар фасул за Бъдни вечер
Яхния от стар боб за Бъдни вечер
Питка с късмети за Бъдни вечер
Посреднощ на Бъдни вечер
Трапезата на Бъдни вечер
Бъдни вечер традиция
Погача за Бъдни вечер
Постен чомлек за Бъдни вечер
Зелеви сърми на Бъдни вечер
Варено жито за Бъдни вечер
Орехови ядки по тракийски на Бъдни вечер
Бъдни вечер десерт - Бърза тиква
Ошав за Бъдни вечер
Бъдни вечер десерт - Бърза тиква
Коледа и Бъдни вечер в много краища на България се пече и тиква. От нея става невероятен десрт, който свен всичко останало е и много полезен за хората със стегнат стомах.
тиква кестенка около 2 килограма
1 1/2 чаена чаша пудра захар
Срежете тиквата на две половини. Почистете я от семките и влакнестата част и я сложете в тава.
Печете в умерена фурна и не отваряйте, докато не стане готова.
След като тиквата се изпече, трябва да я поръсите със захар.
Ако я сервирате топла, можете да я поръсите с кристална захар. Но ако я сервирате студена, непременно трябва да използвате пудра захар.
Още от "Съвети за дома"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари