12 Февруари 2013
183551
Брускети по български
Вкусне брускети рецепта
Брускети по италиански
Чеснови брускети
Бързи брускети
Брускети по италиански
Брускети с подправки
Брускети с домати
Бързи брускети
хляб - франзела или кръгли питки
зехтин - на око
чесън - 3 скилидки
камамбер - около 200 г или друго ароматно топено сирене
розмарин - за поръсване
Нарежете франзелата на филийки или питките на две. Натъркайте ги със зехтин и чесън.
Върху всяка филийка сложете парченце камамбер, поръсете с розмарин и сложете брускетите да се запекат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари