12 Февруари 2013
183532
Брускети по български
Вкусне брускети рецепта
Брускети по италиански
Чеснови брускети
Бързи брускети
Брускети по италиански
Брускети с подправки
Брускети с домати
Брускети с домати
Сандвичи 6 812 пъти видяна
Приготвяне
15 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
20 мин.
Порции
10-12 бр.
5.0 от 2 Гласа
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
хляб - 1 франзела, пълнозърнеста
зехтин - 60 - 70 мл
чесън - 5 скилидки
карамфил - 3 счукани зърна
домати - 2 броя
сирене - 100 г Камамбер
сол - на вкус
магданоз - накълцан, за поръсване
Нарежете франзелата на филийки, намажете ги с малко зехтин и ги сложете в тава да се запекат съвсем леко. Още горещи ги натъркайте с чесън.
Нарежете добре узрели, но твърди домати на малки кубчета, объркайте ги с нарязания Камамбер, сол и счукан карамфил. Поръсете върху изпечените чеснови брускети и поръсете с накълцан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари