12 Февруари 2013
183526
Брускети по български
Вкусне брускети рецепта
Брускети по италиански
Чеснови брускети
Бързи брускети
Брускети по италиански
Брускети с подправки
Брускети с домати
Брускети по италиански
1 франзела
100 мл зехтин
1 скилидка чесън
1 ч. л. риган
2 зрели домата
200 г сирене
1 с. л. нарязан пресен босилек или магданоз
Начин на приготвяне
1.Франзелата се нарязва на филийки. Смесват се зехтинът, чесънът и риганът. С четка се намазват от двете страни филийките и се слагат да се запекат във фурна, загрята до 170° С, докато се зачервят.
2.Доматите се обелват, отстраняват се семките и се нарязват на ситно. Смесват се с натрошеното сирене и босилека.
3.Изпечените брускети се покриват със сместа от домати и сирене и се поръсват с останалия зехтин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари