Брускети рецепти

вход през zajenata.bg
183526

Чеснови брускети

1 франзела
1 розов домат
1/2 тиквичка
10 маслини Каламата
2 средно големи скилидки чесън
50 мл зехтин
риган
сол

Нарежете франзелата на филийки. В малка купа стиснете скилидките чесън и ги разбъркайте с 50 мл. зехтин. Подредете хлебчетата върху хартия за печене в тава и ги намажете с чесновия зехтин. Запечете ги на 200 градуса за около десетина минути. През това време си подгответе зеленчуците. Обелете и нарежете домата и тиквичката на кубчета. Отделете костилките на маслините и ги нарежете на малки парченца. Смесете всичко и внимателно разбъркайте с малко сол. Извадете тавата от фурната. Разпределете обилно, с помощта на лъжичка, готовата зеленчукова смес върху топлите чеснови брускетки . Поръсете със сушен риган.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft