12 Февруари 2013
183526
Брускети по български
Вкусне брускети рецепта
Брускети по италиански
Чеснови брускети
Бързи брускети
Брускети по италиански
Брускети с подправки
Брускети с домати
Чеснови брускети
1 франзела
1 розов домат
1/2 тиквичка
10 маслини Каламата
2 средно големи скилидки чесън
50 мл зехтин
риган
сол
Нарежете франзелата на филийки. В малка купа стиснете скилидките чесън и ги разбъркайте с 50 мл. зехтин. Подредете хлебчетата върху хартия за печене в тава и ги намажете с чесновия зехтин. Запечете ги на 200 градуса за около десетина минути. През това време си подгответе зеленчуците. Обелете и нарежете домата и тиквичката на кубчета. Отделете костилките на маслините и ги нарежете на малки парченца. Смесете всичко и внимателно разбъркайте с малко сол. Извадете тавата от фурната. Разпределете обилно, с помощта на лъжичка, готовата зеленчукова смес върху топлите чеснови брускетки . Поръсете със сушен риган.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари