12 Февруари 2013
183526
Брускети по български
Вкусне брускети рецепта
Брускети по италиански
Чеснови брускети
Бързи брускети
Брускети по италиански
Брускети с подправки
Брускети с домати
Брускети по български
3 – 4 филийки поизсъхнал хляб
1 домат
40 гр. краве масло
1 глава чесън
магданоз
50 гр бяло сирене
100 гр кашкавал
Нарязах филийките на парчета, не много малки, долу – горе с размерите на една хапка. Обелих чесъна и го накълцах на ситно, смесих го с маслото. Обелих един домат и го оставих да се отцеди. Важно е домата да няма сок, в противен случай брускетите ще се разводнят. Хубаво е да се каже, че брускетите е добре да се сервират топли, тъй като с времето изсъхват. След като доматите се изцедиха ги смесих със сиренето и нарязан на ситно магданоз. Всяко парче хляб намазах със сместа от масло и чесън и запекох. След това добавих от сместта с доматите, поръсих щедро с настърган кашкавал и допекох. Украсих с листенце магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари