Какво да сготвя набързо за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бързи пилешки бутчета на тиган
2763099

Бързи пилешки бутчета на тиган

1 с. л. зехтин
4 с. л. краве масло
10-12 долни пилешки бутчета
3 скилидки чесън
2 с. л. ситно нарязан магданоз
1 с. л. лимонов сок

• В тиган на среден огън се сгорещява зехтинът и 2 с. л. краве масло.
• Добавят се измитите и подсушени пилешки бутчета.
• Запържват се от всички страни до златист цвят.
• Тиганът се похлупва, а пилешките бутчета се готвят 20-25 минути, като периодично се обръщат.
• След като изтече времето се маха капакът.
• В тигана при пилешките бутчета се добавя останалото краве масло, ситно нарязаният чесън, магданозът и лимоновият сок.
• Всичко се разбърква и се оставя за 2-4 минути, за да могат пилешките бутчета да попият от чесновия сос.
• Чесновите пилешки бутчета на тиган се разпределят по чинии.
• Поднасят се със салата според сезона и картофено пюре.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft