Бързи пилешки сърца на тиган
Бърза пица на тиган
Бърза манджа рецепта
Бързи пилешки бутчета на тиган
Бързи пикантни кюфтенца
Бърза рецепта за месо със сметана и бяло вино
Експресни шницели от всякакво месо
Бързи пилешки гърди в марината
Бъркани яйца рецепта
Бързи друсани картофи
Експресни шницели от всякакво месо
2-3 с. л. соев сос
4-6 свински шницели **
картофено или царевично нишесте
олио за пържене
• Месото се нарязва на малки пържоли.
• Начуква се на тънко почти до прозрачно, като се внимава да не се разкъса месото.
• Всяка пържола се овалва в нишесте от двете страни.
• Изтръсква се от излишното нишесте и се потапя в соев сос.
• В тиган се сгорещява мазнината.
• Отцедените пържоли се пържат по 2-3 минути от всяка страна, не повече, за да не се препържат.
**месото за шницелите може да бъде пилеко, или телешко
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари