Какво да сготвя набързо за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Експресни шницели от всякакво месо
2763086

Експресни шницели от всякакво месо

2-3 с. л. соев сос

4-6 свински шницели ** 
картофено или царевично нишесте
олио за пържене
• Месото се нарязва на малки пържоли.
• Начуква се на тънко почти до прозрачно, като се внимава да не се разкъса месото.
• Всяка пържола се овалва в нишесте от двете страни.
• Изтръсква се от излишното нишесте и се потапя в соев сос.
• В тиган се сгорещява мазнината.
• Отцедените пържоли се пържат по 2-3 минути от всяка страна, не повече, за да не се препържат.

 **месото за шницелите може да бъде пилеко, или телешко

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft