Бързи пилешки сърца на тиган
Бърза пица на тиган
Бърза манджа рецепта
Бързи пилешки бутчета на тиган
Бързи пикантни кюфтенца
Бърза рецепта за месо със сметана и бяло вино
Експресни шницели от всякакво месо
Бързи пилешки гърди в марината
Бъркани яйца рецепта
Бързи друсани картофи
Бързи друсани картофи
600 г картофи
50 мл олио
1 с. л. краве масло
ситно нарязан копър
зелен лук
морска сол
• Картофите се измиват с четка и се подсушават с кухненско руло.
• В тенджера (тиган) с тефлоново покритие се загрява олиото.
• Прибавят се картофите и се похлупват плътно с капак.
• Запържват се на среден огън (при мен 2 степен), като се раздрусват често, за да могат картофите да се зачервят от всички страни.
• След 20 минути се проверяват, дали са омекнали.
• Ако са готови се прибавя на вкус ситно нарязан копър, пресован чесън и морска сол и 1 с. л. краве масло.
• Похлупва се и се раздрусва няколко пъти в продължение на 2-3 минути на слаб огън.
• Друсаните картофи се сервират се веднага.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари