Бързи пилешки сърца на тиган
Бърза пица на тиган
Бърза манджа рецепта
Бързи пилешки бутчета на тиган
Бързи пикантни кюфтенца
Бърза рецепта за месо със сметана и бяло вино
Експресни шницели от всякакво месо
Бързи пилешки гърди в марината
Бъркани яйца рецепта
Бързи друсани картофи
Бърза рецепта за месо със сметана и бяло вино
1 кг свинско месо
лимонов сок
соев сос
• Крехко свинско месо нарязваме на хапки и го мариноваме, за 2 часа в смес от лимонов сок; соев сос; смлян черен пипер; сладък червен пипер; пасирани скилидки чесън; супена лъжица горчица; морска сол; щипка сух тарос и чаена лъжичка мед.
• Месото слагаме в тиган с незалепващо покритие.
• Сипваме съвсем малко мазнина.
• Бъркаме докато месото придобие приятен кафеникав загар.
• Сипваме от маринатата, сметана и вино.
• Отново разбъркваме добре и похлупваме тигана с капак.
• Задушаваме месото 15-20 минути на не много силен огън.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари