Рецепти за вкусно телешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вкусен гювеч по унгарски от телешки шол
142661

Вкусен гювеч по унгарски от телешки шол

Продукти:

300 г телешки шол
1 глава кромид лук
2 червени чушки
1 люта чушка (по желание)
1 с. л. доматено пюре
150 мл вода
щипка захар
1/2 ч. л. оцет
сол
Приготвяне:

• Телешкото месо се нарязва на кубчета 2 х 2 см.
• Запържва се в нагорещен тиган, докато не изчезне розовият цвят на месото.
• Месото се изсипва в гювече, отгоре се поставя лукът, нарязан на филийки.
• Добавят се чушките нарязани на едро.
• Доматеното пюре се размива с водата, прибавят се щипка захар и оцетът.
• Фурната се загрява на 200 С.
• Гювечето по унгарски се пече около 40 минути, като от време на време се разбърква. 

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft