Вкусен гювеч по унгарски от телешки шол
Гювеч с телешко
Кавърма от телешко
Телешко по китайски
Панирани телешки медальони
Телешко по тайландски с босилек
Телешко с портокали и соев сос
Вкусно телешко с гъби и вино
Гювеч с телешко
Вкусен гювеч по унгарски от телешки шол
Продукти:
300 г телешки шол
1 глава кромид лук
2 червени чушки
1 люта чушка (по желание)
1 с. л. доматено пюре
150 мл вода
щипка захар
1/2 ч. л. оцет
сол
Приготвяне:
• Телешкото месо се нарязва на кубчета 2 х 2 см.
• Запържва се в нагорещен тиган, докато не изчезне розовият цвят на месото.
• Месото се изсипва в гювече, отгоре се поставя лукът, нарязан на филийки.
• Добавят се чушките нарязани на едро.
• Доматеното пюре се размива с водата, прибавят се щипка захар и оцетът.
• Фурната се загрява на 200 С.
• Гювечето по унгарски се пече около 40 минути, като от време на време се разбърква.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари