Вкусен гювеч по унгарски от телешки шол
Гювеч с телешко
Кавърма от телешко
Телешко по китайски
Панирани телешки медальони
Телешко по тайландски с босилек
Телешко с портокали и соев сос
Вкусно телешко с гъби и вино
Гювеч с телешко
Телешко по китайски
Продукти:
300 г телешки шол
100 г фиде от тайландски ароматен ориз
2 с. л. сос от стриди
2 с. л. соев сос
щипка натриев глутаминат
1/2 ч. л. сух джинджифил
4 стръка зелен лук
1 морков
100 г соеви кълнове
1 червена чушка
100 г китайски гъби
1 стрък праз лук
или замразена "Китайска смес"
МАРИНАТА
1 белтък
1 с. л. нишесте
1 с. л. соев сос
Приготвяне:
МАРИНАТА
• Белтъкът се разбива и се прибавят нишестето и соевият сос.
• Месото се нарязва на ивички (тип жулиен).
• Залива се с приготвената марината, разбърква се добре и се оставя да отлежи 2 часа (най-добре от предната вечер).
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари