Вкусен гювеч по унгарски от телешки шол
Гювеч с телешко
Кавърма от телешко
Телешко по китайски
Панирани телешки медальони
Телешко по тайландски с босилек
Телешко с портокали и соев сос
Вкусно телешко с гъби и вино
Гювеч с телешко
Панирани телешки медальони
Продукти:
600 г телешки шол
100 г грис
сол
2-3 яйца
100 г галета
смлян черен пипер
олио или краве масло
Приготвяне:
• Телешкият щол се нарязва на порционни парчета, които леко се начукват.
• Поръсва се със смлян черен пипер и сол.
• Оставят се да престоят около 30 минути.
• Телешки медальони се овалват в грис и се начукват(това е най-добре да се прави между два слоя "свежо фолио").
• Отново се овалват в грис и отново се начукват.
• Яйцата се разбиват добре.
• Телешки медальони се панират в яйцата, след това в галета.
• В голям тиган се сгорещяват 1 с. л. краве масло заедно с 1 с. л. олио.
• Панираните телешки медальони се изпържват на умерен огън до златист цвят от двете страни (4-5 минути от всяка страна).
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари