Лесни рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вкусно свинско с ориз по китайски
96539

Вкусно свинско с ориз по китайски

Продукти:
ориз - 200 г свинско месо - 250 г яйца - 1 брой грах - около 100 г, по желание бульон олио сол черен пипер - млян

Приготвяне:

Сварете ориза в 3 ч.ч. вода или бульон до готовност, след което го измийте в гевгир и оставете да се отцеди.

Свинското нарежете на парчета и сложете да се свари. Отцедете го добре и го сложете хубаво да се запържи в тиган със сгорещена мазнина.

Добавете граха, малко сол и черен пипер на вкус и чукнете 1 яйце.

Бъркайте, докато яйцето се раздроби и свари, след което добавете отцедения ориз.

Разбъркайте за още няколко минути, докато оризът се запържи и добавете още сол на вкус.  

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft