Лесни рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
96482

Задушено свинско с ориз

Продукти:
400 гр. крехко свинско месо
2 глави лук,
2 сушени пиперки,
3 с.л. растителна мазнина,
магданоз
сол.
Приготвяне:
Месото нарязваме на едри хапки.
Оризът измиваме и оставяме в студена вода за 10 мин.
Лукът нарязваме на дребно, пиперките на едро.
В сгорещена мазнина, запържваме месото до порозовяване от всички страни.
Добавяме лукът и разбъркваме.
Добавяме оризът и запържваме за няколко секунди.
Добавяме останалите съставки и заливаме с 2,5ч.ч. гореща вода.
Разбъркваме и захлупваме с капак.
Намаляваме котлона на ниска степен/4/ и варим 12-15 мин.
Изваждаме, внимателно разбъркваме с вилица, покриваме с памучна кърпа и отново захлупваме плътно с капакът.
Оставяме така най-малко 20 мин.
Сервираме поръсен с магданоз.

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft