Вкусно свинско с ориз
Свинско с ориз и грах рецепта
Свинско по китайски с гарнитура ориз
Ризото със свинско и зеленчуци
Вкусно свинско с ориз по китайски
Ориз със свинско месо
Задушено свинско с ориз
Свински хапки върху ориз
Свинско по китайски с гарнитура ориз
свинско месо - 500 г нетлъсто, яйца - 2 броя , захар - 1 с.л., оцет - 1 с.л., олио, нишесте - 1 с.л., лук - 2 глави кромид , чесън - 1 - 2 скилидки , домати - 2 - 3 с.л., доматен сос
Нарежете свинското на тънки парчета с дебелина 1 мм и дължина 3-5 см. Накълцайте чесъна и нарежете лука. Смесете нишестето с разбитите яйца и сол, за да се получи тесто.
Загрейте повечко олио, оваляйте всяко парче свинско в панировката и сложете да се изпържи. При нужда долейте още малко мазнина и запържете в същия тиган лука, чесъна. Добавете доматения сос и 2 с.л. гореща вода. След 2 минути прибавете захарта, сол и оцета. Щом сосът се сгъсти, сипете свинското и разбъркайте постоянно.
Поднесете свинското по китайски с гарнитура от сварен ориз .
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари