Лесни рецепти за свинско с ориз

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с ориз и грах рецепта
96496

Свинско с ориз и грах рецепта

- 1 кг.грах - 1 консерва голяма,  ориз - към 400 - 500 г, лук - 3 - 4 глави, средни чушки - 2 броя,  мазнина - 60 мл , олио , червен пипер - 1 к.л., черен пипер - на вкус , къри - на вкус

Нарежете свинското на хапки. Загрейте мазнината и сложете месото да се запържи до лек загар. Малко преди да е готово, добавете накълцания ситно лук, а след малко и нарязаните чушки. Разбъркайте и запържете за още 5-10 минути.

Изплакнете ориза и отцедете граха. Смесете ги в голяма тава и сипете запърженото свинско със зеленчуците. Разбъркайте и овкусете със сол, черен и червен пипер, малко кимион и къри.

Долейте топла вода до ръба на тавата и сложете ястието да се изпече на 200 градуса загряна фурна, докато оризът абсорбира течността. Поднесете свинското с грах и ориз топло. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft