6 Февруари 2013
456679
Вратни пържоли запържени
Вратни пържоли на фурна
Свински врат с кост на фурна
Запечен свински врат с картофи
Шпикован свински врат на фурна
Свински врат с картофи на фурна
Свински врат със соев сос и водка
Свински врат пълнен
Вратни пържоли запържени
0.500 кг. свиски врат без кост
1 глава чесън
1 глава лук
мащерка,черен пипер,червен пипер,сух копър,чубрица,сол,олио
2 с.л.бира/вино
Приготвяте марината от всички подправки, заедно с виното или бирата по ваш избор.
Нарязвате пържолите, начуквате ги и ги потапяте за 30-40 минути в маринатата.
В силно сгорещен тефлонов тиган слагате и запържвате една по една. Накрая в същия тиган с малко мазнина запържвате нарязания лук и чесън до позлатяване и ги сервирате върху месото.
Гарнитура - задушени зеленчуци
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари