Свински врат рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вратни пържоли запържени
456673

Вратни пържоли запържени

0.500 кг. свиски врат без кост
1 глава чесън
1 глава лук
мащерка,черен пипер,червен пипер,сух копър,чубрица,сол,олио
2 с.л.бира/вино
Приготвяте марината от всички подправки, заедно с виното или бирата по ваш избор.
Нарязвате пържолите, начуквате ги и ги потапяте за 30-40 минути в маринатата.
В силно сгорещен тефлонов тиган слагате и запържвате една по една. Накрая в същия тиган с малко мазнина запържвате нарязания лук и чесън до позлатяване и ги сервирате върху месото.
Гарнитура - задушени зеленчуци

1
2 3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft