Свински врат рецепти

вход през zajenata.bg
456679

Вратни пържоли на фурна

пържоли от свински врат
1 глава кромид лук
100 мл прясно мляко
100 мл бира/вино/
4-5 кисели краставички
1/2 моркова
сол, червен пипер, кимион, соев сос
олио

Начуквате пържолите, осолявате и ръсите с подправките. Нарязвате главата лук на шайби. Редите в намазнена тавата пържолите, а върху тях нарязаните на шайби лук и на ивички морковите и краставичките. Може да сложите и гъби от буркан. Поръсвате отгоре пържолите с още малко олио. Заливате с виното и прясното мляко. Покрийте тавата с фолио и оставете да се пече в предварително загрята фурна. След около 40 мин отстранявате фолиото и запичате още десетина минути.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft