6 Февруари 2013
456679
Вратни пържоли запържени
Вратни пържоли на фурна
Свински врат с кост на фурна
Запечен свински врат с картофи
Шпикован свински врат на фурна
Свински врат с картофи на фурна
Свински врат със соев сос и водка
Свински врат пълнен
Вратни пържоли на фурна
пържоли от свински врат
1 глава кромид лук
100 мл прясно мляко
100 мл бира/вино/
4-5 кисели краставички
1/2 моркова
сол, червен пипер, кимион, соев сос
олио
Начуквате пържолите, осолявате и ръсите с подправките. Нарязвате главата лук на шайби. Редите в намазнена тавата пържолите, а върху тях нарязаните на шайби лук и на ивички морковите и краставичките. Може да сложите и гъби от буркан. Поръсвате отгоре пържолите с още малко олио. Заливате с виното и прясното мляко. Покрийте тавата с фолио и оставете да се пече в предварително загрята фурна. След около 40 мин отстранявате фолиото и запичате още десетина минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари