Какво да готвим през цялата работна седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вторник Шишчета с пилешко и бекон
174197

Вторник Шишчета с пилешко и бекон

400 г пилешко филе

200 г много тънки резенчета бекон
черен пипер, сол
2 скилидки чесън
4-5 с. л. соев сос
3-4 стръка магданоз
лимон
Приготвяне:

• Нарязаното на кубчета пилешко филе се маринова за 1 час в смес от соевия сос, счукания чесън и сол и черен пипер на вкус.
• След това всяко парченце се увива с бекон и се нанизва на шишче.
• Пекат се на скара.
• Готовите шишчета се поръсват с магданоз и се гарнират с лимон. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft