6 Август 2012
174157
Понеделник Червени чушки с яйца
Понеделник Бърза рецепта за филе от сьомга
Вторник Спагети Карбонара
Вторник Шишчета с пилешко и бекон
Сряда Кюфтенца от пилешко
Сряда Яйца със сирене по шопски
Четвъртък Ризото с пилешко
Четвъртък Супа от пиле и царевица
Петък Гулаш със сметана
Петък Бърз бекон с вино
Сряда Кюфтенца от пилешко
500 г пилешки гърди
3 с. л. майонеза
1 яйце
1-2 с. л. нишесте
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
• Месото се накълцва с нож като за кайма (или 3 пъти на "ПУЛС" в блендер).
• В така получената смес се добавят майонезата, яйцето, нишестето, солта и черният пипер.
• Всичко се разбърква добре.
• В тигана на среден огън се загряват около 2 с. л. олио.
• Кюфтетата се поставят с помощта на супена лъжица (1 кюфте е около 1-2 с. л. от сместа).
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари